نقش ورزش در درمان بیماری ها

مطالب بروز و جالب,هر چی دلت بخواد,مطالب جالب,مطالب بروز,رضا احمدی سلماس,مطالب بروز , جالب و خواندنی

.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

نقش ورزش در درمان بیماری ها

فعالیتهای بدنی گوناگون، علاوه بر اینكه از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری كرده و نقش پیشگیری را بعهده دارند، بلكه قادرند در درمان بسیاری از بیماریهای متداول مؤثر واقع شده و یك نقش درمانی را بعهده گیرند. بدین منظور توجه شما را به اثرات درمانی ورزش در ارگانهای مختلف بدن و بیماریهای مربوطه جلب می نماییم.

1- فشار خون بالا:

با انجام ورزشهای معمولی همراه با رژیم غذایی و استراحت مناسب در طی یكسال، می توان فشار خون ماكزیمم را از 17 به حدود 14 رسانید. همانطور كه می دانید ورزشكاران معمولاً دچار عارضه فشار خون نمی شوند، و ورزش حتی در سنین 60 تا 80 سالگی می تواند در متعادل نگه داشتن فشار خون نقش بسزایی داشته باشد. زیرا در اثر فعالیتهای بدنی، عروقی كه در  سطح بدن جریان دارند انبساط یافته و در نتیجه جریان خون افزایش پیدا كرده و فشار خون سقوط می نماید. در نتیجه ورزشهایی چون پیاده روی و كوهنوردی بخوبی قادرند فشار خون را متعادل نگه دارند.

2- ازدیاد چربی خون:

ورزش منظم و مستمر در بیمارانی كه دارای چربی خون بالائی هستند قادر است كلسترول و چربی مضر خون (LDL) را كاهش و در عوض باعث ازدیاد چربی مفید خون (HDL) شوند و در نتیجه از اثرات منفی ناشی از ازدیاد چربی خون در بروز بیماریهای قلبی عروقی و سنگهای صفراوی جلوگیری نماید.

3- بیماران قلبی:

انجام فعالیتهای بدنی سبك طبق آمارهای جهانی نه تنها قادر است انواع دردهای قلبی پایدار و ناپایدار را تسكین و كاهش دهد بلكه سبب حل شدن لخته های داخل خون شریانی قلب نیز شده و از بروز سكته های قلبی و در كسانی كه سكته كرده اند از سكته های بعدی ممانعت بعمل آورد. همچنین ورزشهای سبك مانع از رسوب پلاكهای چربی در داخل عروق كرونر قلب و یا عروق سایر نقاط بدن شده و در پیگیری بیماریهای قلبی و عروق موثر می باشند.

4- بیماری دیابت (مرض قند)

امروزه ثابت شده كه ورزشهای مناسب در افرادی كه به دیابت مبتلا هستند و حتی انسولین نیز تزریق می نمایند بسیار مفید بوده و مقاومت بدن را در برابر عوارض حاصله از این بیماری بیشتر می نماید.

5- بیماریهای ریوی

با انجام 3 بار در هفته ورزش متعادل و هر بار نیم ساعت، می توان مقاومت عضلات و اعضای داخلی را بیشتر كرده و ظرفیت انتشار اكسیژن را در ریه ها افزایش داده و به دنبال آن از تنگی نفس و فیبروز بافتهای جلوگیری نمود. ورزش قادر است در افراد سیگاری كه سالیان زیادی این ماده سمی را وارد ریه ها نموده اند و اینك پس از حدود 15 تا 20 سال منتظر بروز بیماریهایی چون آسم، آمیفنرم و برونشیت مزمن می باشند، توان و تحمل عضلانی ریه را بیشتر نموده و تهویه ریوی را آسانتر می نماید.

6- اثرات ورزش در شادابی روح و روان:

در حین انجام فعالیتهای بدنی ترشح میانجی های عصبی و شبه مورفینی، مثل انكفالینها و اندورفین ها و سروترنین در خون افزایش یافته و با اثرات ضد درد خود قادرند در فرد ورزشكار نشاط و نیرو ایجاد نمایند.




:: برچسب‌ها: قلب , خرما , درمان بیماری ها با ورزش , اثرات ورزش در شادابی روح و روان:مطالب بروز و جالب , هر چی دلت بخواد , ازدیاد چربی خون , ,
:: بازدید از این مطلب : 1507
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : رضا احمدی
ت : جمعه 29 دی 1391
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی
موبایلتو شارژ کن